Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Foe yong hai
Foe Yong Hai, is een Chinees gerecht van ei met tomatensaus. De naam Foe young ...
Lees meerGebakken banaan
Lekkere gebakken banaan in een jasje, De banaan schillen en schuin in dunne plakken van ...
Lees meerRonde marmercake
Ronde marmercake, heerlijke en makkelijke cake! Mix de eieren met de suiker en vanillesuiker schuimig. ...
Lees meerYoghurttoetje met appel, kaneel en suiker
Yoghurttoetje met appel, kaneel en suiker, maakte mijn moeder vroeger altijd, is superlekker en makkelijk!
Lees meerHarsha koekjes
Harsha koekjes, simpel en lekker. Meng alle ingrediënten met elkaar, voeg smid toe kneed dit ...
Lees meerBroodpannenkoek – Pitabrood
Broodpannenkoek of pitabrood is een plat broodje met een zachte korst. Het wordt overlangs ingesneden, ...
Lees meerSlagroomgebak
Slagroomgebak, klop in een kom 4 dooiers met 35 gr. suiker tot een romige crème. ...
Lees meerAppelcake gevuld met walnoten
Appelcake gevuld met walnoten, makkelijk en lekker. Schil de appels, snijd ze in plakken. Verwarm ...
Lees meerDonuts besmeerd met honing en bestrooid met kokos
Donuts, dit donuts recept is het enige dat bij mij goed lukt en dat ook ...
Lees meer