Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Besbousa – basbousa
Besbousa, Basbousa, Dit is het recept voor besbousa / Basbousa, een Arabische zoete cake gemaakt ...
Lees meerSinaasappel schijven
Sinaasappel schijven, Schil de sinaasappels zo dat je ook het witte vel wegsnijd, dus je ...
Lees meerPerzik taart
Perzik taart, Klop de eierdooiers met de helft van de suiker tot ze bleek en ...
Lees meerAysh Assaraya, Arabische brood dessert
Aysh Assaraya, Arabische brood dessert, dit is een Arabisch recept voor laten we zeggen een ...
Lees meerMille feuille met banketbakkersroom
Naar verluidt is de tompoes voor het eerst gemaakt door een Amsterdamse banketbakker. Hij zou ...
Lees meer