Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Waardering:(4 / 5)
lekkere en makkelijke koekjes.
Lees meer
Waardering:(3.8 / 5)
lekker kruimelig koekjes en super makkelijker te maken, kan niet mis gaan..
Lees meer
Waardering:(4.6 / 5)
het zijn dus die bruine op de foto.
Lees meer
Waardering:(2.1 / 5)
Amandelbonbons. Lekker makkelijk zonder meel!
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
zelf verzonnen koekjes :):):):):):)
Lees meer
Waardering:(3.1 / 5)
Lekker bij surinaamse nasi als bijgerecht.
Lees meer
Waardering:(3.8 / 5)
Marokkaans griesmeelgebak
Lees meer
Waardering:(4.2 / 5)
Views: 61.171 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
Views: 102.624 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.2 / 5)
Views: 53.335 Deel dit recept met anderen
Lees meer