Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Krentencake
Makkelijke maar overheerlijke cake, komt uit een heel oud kookboekje van dr. oetker (uit 1940 ...
Lees meerKoffie chocolade cake
Dit is zo lekker en makkelijk. Het recept komt van marokko.nl, cuisine
Lees meerZeven soorten koekjes
briuat, lavasqirie koekjes, maizena cornflakes koekjes, cocos koekjes, custardkoekjes, mloeza, chocolade koekjes
Lees meerAppelkaneelrolletjes
Lekkere appel-kaneelrolletjes, lijken op appelflappen maar dan een ander vormpje!
Lees meer