Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Waardering:(4.7 / 5)
zoete appel in bladerdeeg je kunt deze ook serveren met ijs.
Lees meer
Waardering:(3.6 / 5)
een lekkere zachte biscuit met pudding!!
Lees meer
Waardering:(4.3 / 5)
Een lekkere zachte cake met vanillevla.
Lees meer
Waardering:(4 / 5)
Views: 45.621 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3.8 / 5)
Views: 74.911 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.8 / 5)
Views: 33.566 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.4 / 5)
Views: 48.427 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(2 / 5)
Views: 34.026 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(3.8 / 5)
Botercreme voor in/op de taart.
Lees meer