Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Griesmeelghoriba
Er bestaan ghoriba's in heel veel smaken: met amandelen, met sesam, met chocolade......noem maar op. ...
Lees meerRaffaello bonbons
Deze Raffaello bonbons zijn populaire, overheerlijk en ze zien er ook nog eens heel leuk ...
Lees meerZoute sesamringen – Simit
Deze koekjes zijn knapperig en lekker vers..Mijn man is echt gek op deze koekjes :D
Lees meerGezonde amandel-dadelmelk
En u gelooft het misschien niet, maar ondanks hun mierenzoete smaak zijn dadels erg gezond ...
Lees meer