Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Heerlijke smeerkaas taart
Ik weet niet of recept bestaat hem em zelf verzonnen. hij is ech lekkerr :D ...
Lees meerStapeltaart
salaam aleikom dames ik heb hier het recept van een stapeltaart die ik gemaakt heb.
Lees meerWentelteefjes met Kokos
Je kan de kokos ook door kaneel vervangen voor de traditionele wentelteefjes
En bij wentelteefjes met ...
Gemarineerde Champignons met rijst
de zonnebloem olie kan ook vervangen worden door olijfolie en er hoort ook peterselie doorheen ...
Lees meerChampignon koekjes
Heerlijke koekjes.. hele leuke uitzicht net als een echte champignon :D
Lees meer