Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Heerlijke slagroom taart!
selam, Dit is echt heerlijke taart, het deeg is echt lekker en makkelijk te maken ...
Lees meerBoter croissantjes
Heerlijke zelfgemaakte boter croissantjes. Daarnaast kun je zelf bepalen wat je erin wil doen. Bv. ...
Lees meerSekerpare is een heerlijke Turkse zoetigheid
Şekerpare / Sekerpare is een heerlijke Turkse zoetigheid, wordt veel met ramadan gegeten na het ...
Lees meer