Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Choco-smida marmercake
een heerlijke cake gemaakt van smida en bloem met lekker veel cacao
Lees meerBeschuitcake
Beschuitcake. Een heerlijke cake met walnoten dat gemakkelijk te maken is en binnen een halfuur op tafel ...
Lees meerTurkse – Griekse koffie
Deze methode wordt in het Midden-Oosten, Noord-Afrika, een deel van Oost-Europa en Rusland gebruikt. Het ...
Lees meerAssia’s koekjes
Deze koekjes zijn super lekker, het is heel erg makkelijk te maken en pakt heel ...
Lees meerEgyptische broodpudding
Het is bekend dat je nog heel wat lekkers kunt maken als je oud brood ...
Lees meer