Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Bestilla – Bastilla – Pastilla met Kip ala moi
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerSfenj – Marokkaanse donuts
Sfenj / donuts, Doe in een schaal de gezeefde bloem en voeg er suiker, zout, ...
Lees meerCous-cous met uiene en rozijnen
Ik plaats dit recept zonder foto. Een lid van tajin.nl wil graag dit recept voor ...
Lees meerEid el Fitr taart
Eid el Fitr taart, Mix de suiker, olie, vanillesuiker, amandelessence en de eieren goed door ...
Lees meerMonchou bladerdeegjes
lekkere MonChou bladerdeegjes lekker luchtig en je kan er niet genoeg van krijgen lekker hapje ...
Lees meer