Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Kipbestilla – Pastila
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerEen flanachtige Perzikcake met amandelen en perziken uit blik
Een flanachtige Perzikcake met amandelen en perziken uit blik. Dit recept heb ik ooit eens gehad ...
Lees meerChococake gevuld met slagroom hier maak je iedereen blij mee
Het recept van chococake gevuld met slagroom. Lekkere cake gemaakt van meel, cacao en slagroom waardoor ...
Lees meerMuffins met chocoladestukjes
Het recept van Muffins met chocoladestukjes. Je kan ook bessen, noten, chocolade - of kokosschilfers onder het ...
Lees meerKoffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom heerlijke bij de koffie of thee
Recept van heerlijke zelfgemaakte koffiebroodjes gevuld met banketbakkersroom. Een heerlijke snack en gebakje voor bij de ...
Lees meerAppel-amandelcake met kaneel makkelijk en extra fruitig
Maak jouw cake extra fruitig met dit appel-amandelcake recept. Is net zo makkelijk als een ...
Lees meerBeghrir – gringo – hatita – pannenkoeken
Gringo / Baghrir / Hartita is een soort dun pannenkoekje dat ook wel ‘duizend-gaten’ wordt ...
Lees meerTurkse cake – IRMIK Tatlis
Ik hou van deze taart, want het is zacht, licht en geurig. Ik heb het ...
Lees meer