Recipes from Ingredient: Suiker
Tafelsuiker, kristalsuiker, bietsuiker of rietsuiker, of in huishoudelijke termen suiker, is een voedingsmiddel dat geassocieerd wordt met een van de primaire smaken, namelijk zoetheid. In de chemie wordt een suikermolecuul gezien als een koolhydraat met meerdere hydroxylgroepen welke zich in een ringstructuur bevindt gevormd uit het corresponderende aldehyde of keton. Een monosacharide-eenheid kan ook worden geschreven met de brutoformule n, letterlijk een hydraat van kool.
Algerijnse pindamaaantjes
Nog zo'n lekker koekje afkomstig uit Algerijnse;pinda-maantjes....
Lees meerMarokkaanse gevulde minibroodjes
Dit zijn broodjes die je niet bakt in de oven, maar in een anti-aanbakpan. Als ...
Lees meerSpinazierolletjes met ricotta en mozzarella
Recept voor heerlijke Spinazierolletjes met ricotta en mozzarella. Lekker en makkelijk ook tijdens de ramadan.
Lees meer