Recipes from Ingredient: Selderij

Snijselderij, blad-, struik- of bosselderij is een tuinkruid en vergelijkbaar met peterselie, maar dan met een veel sterkere smaak. Het is ook een veel agressievere plant. De plant kan hoogten bereiken van meer dan een meter. Selderij is vergelijkbaar met peterselie, maar het heeft wel een veel sterkere smaak.

Tomatensoep van verse tomaten

Tomatensoep van verse tomaten

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

Heerlijke soep van verse tomaten

Lees meer
Harira de nationale Marokkaanse soep

Harira de nationale Marokkaanse soep

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(3.2 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als ...

Lees meer
Couscous salade

Couscous salade

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

couscous salade lekker met mooi weer en licht

Lees meer
Spahgette uit oven

Spahgette uit oven

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Spaghetti uit de oven, word in tuneise vaak gemaakt

Lees meer
Brik

Brik

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.2 / 5)

brik is tunesishe gerechten van tunesia word vooral tijdens ramadan gegeten met een soep erbij, ...

Lees meer
Bami

Bami

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.5 / 5)

Simpele bami, maar heel smakelijk door de trassi. De trassi stinkt heel erg als je ...

Lees meer
Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.7 / 5)

Warme frankfurters en aardappel-mosterdsalade, het is echt een pittige salade maar heerlijk, vooral als je ...

Lees meer
Harira - Marokkaanse soep

Harira – Marokkaanse soep

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

Voor Marokkanen geen ramadan zonder harira! De soep bevat allerlei belangrijke stoffen die nodig zijn ...

Lees meer