Recipes from Ingredient: Sambal
Sambal is de Maleisische en Indonesische naam voor een condiment en ingrediënt dat, traditioneel gezien, bestaat uit gemalen Spaanse pepers, in Indonesië cabe of lombok genoemd en zout, maar er zijn allerlei varianten waarbij ook azijn, gebakken uien, gefermenteerde garnalen, suiker en allerlei specerijen toegevoegd worden.
Roerbakmie met garnalen
Ik doe bij de garnalen altijd Kousenband ( kan je kopen bij de toko ) ...
Lees meerGehaktballen in satesaus
Gehaktballen in satésaus, Lekker met witte rijst en gebakken groentes.
Lees meerGevulde paprika
Gevulde paprika, bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi ...
Lees meerSamosa’s gevuld met gehakt en rijst
Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk ...
Lees meerMhansha van vis
Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen ...
Lees meerGebakken garnalen
Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ...
Lees meer