Recipes from Ingredient: Saffraan
Saffraan is een specerij die gewonnen wordt uit de saffraankrokus, een knolgewas dat behoort tot de familie van de lissen. De oranjerode stampers van deze violetbloeiende plant leveren de zeer kostbare saffraan, die zowel kleur- als smaakstof is. Saffraan zou bovendien een geneeskrachtige werking hebben.
Dorade vis in de oven met champignons of garnalen
Heerlijke dorade vis in de oven met champignons of garnalen. Dit recept is op basis van ...
Lees meerMarokkaanse Harira
Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als ...
Lees meerTchichasoep – dchichasoep met stukjes vlees
Tchichasoep is een traditionele Marokkaanse soep. Deze vervangt vaak tijdens de ramadan de harira. Dit ...
Lees meerKipbestilla – Pastila
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meer