Recipes from Ingredient: Rozijnen
Een rozijn is een gedroogde druif.
Drie in de pan – met rozijntjes
Lekkere minipannekoekjes met rozijntjes en bruine basterdsuiker. Lekker voor bij het ontbijt of voor kinderen!
Lees meerFEQQAS RBATI (Feqqas (koekjes) uit Rabat)
Serveer deze koekjes als onderdeel van een Marokkaanse theetafel met een lekker glas mintthee er ...
Lees meerAppel walnoot dessert
Appel walnoot dessert, Een heerlijk frisse dessert. Week de rozijnen even in lauw water en ...
Lees meerBananencake
Bananencake, het mengsel in een ingevet bakblik gieten en bakken op 180° gedurende 1 uur.
Lees meerAardappel hashoe voor je rijst
asalaam aleikum, hashoe (vulling) is ook weer zoiets wat op verschillende manieren gemaakt kan worden, ...
Lees meerApfelstrudel met fotos
Apfelstrudel (of appelstrudel) is een traditionele Oostenrijkse gebaksoort, die vooral erg populair is in Wenen. ...
Lees meerKoffiebroodjes
Koffiebroodjes, Onder tussen banketbakkersroom klaar maken zie verpakking hoe het moet. amandel aroma en rozijnen ...
Lees meer