Recipes from Ingredient: Rode paprika
Marokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept
Dit is een andere variatie van een gevulde msemmen. Het lijkt ingewikkeld maar het valt ...
Lees meerGeroosterde paprika
Geroosterde paprika is zo makkelijk en zo heerlijk! Velen kopen deze uit pot, maar daarmee ...
Lees meerKip madras koken zonder pakjes en zakjes
Nadat ik met veel succes zelf kip tandoori had gemaakt, wilde ik de kip madras ...
Lees meerVis pastilla – Vis taart
Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...
Lees meerRijst- en tonijnsalade
Begin met het koken van het rijst, als het klaar is laat je de rijst ...
Lees meerMini visbestilla’s
Deze heerlijke filodeegtaartjes zijn gevuld met een mengsel van vis, garnalen, groenten en mihoen. Ik ...
Lees meerGele rijst met kip en groenten
Gele rijst met kip en groenten, Kipkruiden naar wens en laten staan. Rijst naar wens ...
Lees meerGarnalenbriwats
Garnalenbriwats, Te vergelijken met visbastilla, je kunt dus varieren met de vis, ik vind de ...
Lees meerGehaktbrood (met of zonder ei)
Gehaktbrood (met of zonder ei), Origineel gehaktbrood wordt heel anders gemaakt met ander deeg etc, ...
Lees meer