Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Kip met rijst uit Libanon
Ik las in een reisblad over een reis naar Beiroet. De schrijver had er zulke ...
Lees meerMini Quiches met zalm
Deze mini quiches zijn zo heerlijk. Ze zijn ideaal voor de ramadan. Ook als ze ...
Lees meerLamsvlees met gedroogde pruimen
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerWarme Marokkaanse bloemkoolsalade
Een warme Marokkaanse gekookte salade die je eet met brood.
Lees meerMarokkaanse dikke groentensoep met kip
Een heerlijke dikke groentensoep, gemaakt met een heleboel verschillende groenten en kip.
Lees meerLibanese kipkebab
Kipkebab wordt gemaakt in heel veel landen rondom de Middellandse Zee zoals in Turkije, Griekenland, ...
Lees meer