Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Spaanse aardappelsalade
Spaanse aardappelsalade, schil de aardappelen, snij ze in stukjes en kook ze beetgaar, giet af ...
Lees meerZeebaars in de oven
Zaterdag liepen we op de markt en besloten verse vis te kopen. 's Avonds meteen ...
Lees meerTajine met aardappels en prei
Een tajine is een Marokkaans aardewerken stoofpot. De gerechten die ermee gemaakt worden ontlenen er ...
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerHet beroemde Marokkaanse Seffa medfouna met kip
Seffa Medfouna is een beroemde Marokkaanse gerecht waarin saffraan kip, lam of rund verborgen in ...
Lees meerMarokkaanse roerbakschotel
Het recept voor deze roerbakschotel heb ik van Riannah. Het is een heerlijke en snelle ...
Lees meerKrokante kip met olijven en ingemaakte citroen
Krokante kip met olijven en ingemaakte citroen Views: 15.808 Deel dit recept met anderen
Lees meerTonijn biefstuk met tuinbonen en marokkaans gekruide aardappelen
Views: 14.870 Deel dit recept met anderen
Lees meer