Recipes from Ingredient: Peterselie

Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.

Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen Champignons

Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...

Lees meer
Coquillage gevuld met vis

Coquillage gevuld met vis

Recept categorie: ,
Waardering:(4.7 / 5)

Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...

Lees meer
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recept categorie: ,
Waardering:(4.6 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...

Lees meer
Tomatensoep met kikkererwten

Tomatensoep met kikkererwten en stokbrood

Recept categorie: , Keuken: ,
Waardering:(3 / 5)

Tomatensoep is een soep op basis van tomaten en eventueel andere groenten, gehaktballetjes of rundvlees, ...

Lees meer
Msemen gevuld met kip

Msemen gevuld met kip

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Lekker Mesemen/Rghayef gevuld met heerlijke pikante kip. Msemen is een traditionele marokkaanse pannenkoek waarvan de ...

Lees meer
Marokkaanse tomaten paprika salade

Marokkaanse tomaten paprika salade

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken ...

Lees meer
Zalmsalade

Zalmsalade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes ...

Lees meer
Harira met bruine linzen

Harira met bruine linzen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...

Lees meer
Tomatensoep - Harira

Tomatensoep – Harira

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer