Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Garnalen tajine
Garnalen tagin, Dit alles bij elkaar doen in een tagin. en laten sudderen niet te ...
Lees meerKip bestilla
Een lekkere met kip gevulde bladerdeeg, Als je niet van amandelen houd kun je de ...
Lees meerShnieula s zelfgemaakte kipburgers
Deze zelfgemaakte kipburgers zijn heerlijk. Dus uitproberen dames!
Lees meerGamba’s al ajillo – Garnalen met knoflook
Gamba's al ajillo - Garnalen met knoflook Spaans, voorgerecht, 4 personen, Garnalen ontdooien door ze ...
Lees meerEgyptische falaffel
Falafel (Arabisch: فلافل) is een van oorsprong Libanees vegetarisch gerecht bestaande uit gefrituurde balletjes ...
Lees meerGehaktballetjes in tomaten saus
Gehaktballetjes in tomaatsaus + gegrilde paprika, Ontvel de tomaten en snijd het buitenste eraf en ...
Lees meerLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en ...
Lees meerPaella met kip en garnalen
Paella met kip en garnalen, Lekker met een gemengde salade met tomaat en olijven. bak ...
Lees meerMsemen gevuld met kip
Lekker Mesemen/Rghayef gevuld met heerlijke pikante kip. Msemen is een traditionele marokkaanse pannenkoek waarvan de ...
Lees meer