Recipes from Ingredient: Peterselie
Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.
Mini pizzatjes
Mini pizaatjes van gehakt, Pitta broodjes door midden snijden tomaten saus erop en dan kaas ...
Lees meerWarme Marokkaanse wortelsalade
Warme Marokkaanse wortelsalade, maak de wortelen schoon en kook ze in water met een beetje ...
Lees meerGevulde paprika
Gevulde paprika, bak de uien, paprika kosbar de hete peper tot een charmila dan gooi ...
Lees meerTchekchouka
Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De ...
Lees meerZa3louk ( Aubergine-salade)
Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in ...
Lees meerHartige taart met champignons en mais
Hartige taart, heel makkelijk recept, je kunt ook andere soort groenten gebruiken. dan laat je ...
Lees meerMa3koeda – maakouda
Ma3koeda, Maakouda is snel te maken. Het kan gegeten worden als voorgerecht of bijgerecht. Wat ...
Lees meerSamosa’s gevuld met gehakt en rijst
Samosa's gevuld met gehakt en rijst, De originele samosa's worden gebakken in olie, maar persoonlijk ...
Lees meerMhansha van vis
Mhansha van vis, De calamar snij je in stukjes van anderhalf cm ongeveer, de reuzengarnalen ...
Lees meerBasmati rijst met kippenvleugels
Basmati rijst met kipvleugels, Neem wel een goede geurige Basmati rijst, en wees zuinig met ...
Lees meer