Recipes from Ingredient: Peterselie

Peterselie tweejarige, winterharde, kruidachtige plant uit de schermbloemenfamilie. De frisse, hartige smaak maakt peterselie een onmisbaar kruid in de keuken.

Kip in braadzak

Kip in braadzak

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Gemakkelijke manier van kip braden, vooral bij veel bezoek, wanneer je .meerder gerechten moet maken. ...

Lees meer
Gevulde  sardines

Gevulde sardines

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

RECEPT UIT HET KOOKBOEKJE DE mAROKKAANSE KEUKEN BIJ U THUIS van Hachemi Moumen. Ook de ...

Lees meer
Bissara-soep van groene spliterwten

Bissara-soep van groene spliterwten

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

mijn Hollandse draai aan de Marokkaanse Bissara. Lekker op koude dagen; ook hier in Marokko ...

Lees meer
Gehakt van sardientjes

Gehakt van sardientjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

smakelijk visgerecht. Zelfs degenen die niet echt dol zijn op vis vinden dit gerecht lekker. ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Tomatensalade

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

lekker!! :d

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Falafel

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(2 / 5)

Mijn versie van Falafel ( samenvoegsel van verschillende receptjes dus niet origineel van mij hoor ...

Lees meer
Imam bayildi

Imam bayildi

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

bekendste aubergine recept in Turkije, de naam betekent letterlijk de Imam valt flauw waarschijnlijk omdat ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Garnalen pasteitjes

Recept categorie:
Waardering:(3.3 / 5)

Garnalen Pasteitjes in Bechamelsaus/creme freche

Lees meer
falafel

Falafel

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Gehaktballetjes gemaakt van hommis (KIkkererwten)

Lees meer
Vissoep met mosselen en garnalen

Vissoep met mosselen en garnalen

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

een heerlijke vissoep snel gemaakt
NB. afbeelding is van Internet

Lees meer