Recipes from Ingredient: Peper
Peper is een in de keuken gebruikte specerij met een zeer scherpe smaak. Peper groeit als bessen aan de tropische peperplant, Piper nigrum. De hoofdtekst van dit artikel behandelt de zwarte of witte peper; er bestaat ook een geheel ander soort: de rode peper. Onderaan dit artikel staan een aantal andere pepers vermeld. De scherpe smaak van zwarte peperkorrels ontstaat door het bestanddeel piperine.
Marokkaanse tomaten paprika salade
Marokkaanse Tomatensalade voor 4 personen, Lekker bij couscous en lamsvlees of kip. Doe er tonijnstukken ...
Lees meerGrove tapenade van zongedroogde tomaten
Grove tapenade van zongedroogde tomaten. Deze tapenade van zongedroogde tomaten is ook lekker om bij ...
Lees meerPangsits (gevulde wontonvelletjes)
Wontonvelletjes gevuld met vleesvulling, Pel voor de vulling de teentjes knoflook en hak ze fijn. ...
Lees meerTomatensoep – Harira
Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...
Lees meerVisbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen
De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...
Lees meerCouscous salade
Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...
Lees meerGevulde kip met rijst uit de oven
gebraden kip gevuld met rijst. lekker als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht!
Lees meerGebraden gehakt met tapenade (van mmu)
Gebraden gehakt met tapenade, Recept van mmu. Ik maak dit om op stokbrood te ...
Lees meerGebakken vis
Serveer enkele soorten vis zoals salmoniti ,sardientjes, garnalen, stukken makreel, inktvis op mooie schaal met ...
Lees meer