Recipes from Ingredient: Paprikapoeder
Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.
Doradovis uit de oven in een garnalensaus
Doradovis uit de oven in garnalensaus, Alles in een teiltje doen en de vis hiermee ...
Lees meerTajine van visgehaktballetjes in tomatensaus
Lekker en gezond Tajine van visgehaktballetjes in tomatensaus. Deze visballetjestajine kan je maken met elke ...
Lees meerGebakken sardines gevuld met spinazie
Krokant gebakken dubbele sardines met daartussen een heerlijke vulling van gekruide spinazie.
Lees meerChorba met kip en couscous
Dit is een "Chorba", d.w.z. een ongebonden soep. Maar doordat er couscous in gaat krijg ...
Lees meer