Recipes from Ingredient: Paprikapoeder
Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.
Loempiapakketjes met kipvulling
Loempiapakketjes waren vorig jaar DE trend in de ramadan. Ook dit jaar zie ik ze ...
Lees meerItaliaanse tagliatelle met kipfilet en champignon-roomsaus
Italiaanse tagliatelle is een heerlijke pastavariatie, met zelfgemaakte roomsaus en heerlijk gebraden kipfilet. Ik maak ...
Lees meerGeroosterde paprika
Geroosterde paprika is zo makkelijk en zo heerlijk! Velen kopen deze uit pot, maar daarmee ...
Lees meerTraditionele Marokkaanse couscous met groenten en kip
Dit recept van couscous met groenten en kip is voor 6 tot 10 personen. Couscous is ...
Lees meerRecept van grote Marokkaanse Tajine met visballetjes
Deze grote Marokkaanse Tajine met visballetjes is voor ongeveer 5 personen. Maak eerst de visfilet ...
Lees meerMarokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets
Vandaag een heerlijke Marokkaanse Vistajine gemaakt, met roodbaarsfilet, aardappel, paprika en olijven. Je kunt hier ...
Lees meerKip tandoori koken zonder pakjes en zakjes
Kip tandoori is een gerecht dat je zonder pakjes en zakjes kunt maken, daar word ...
Lees meerKiptajine met aardappels en doperwten
Ik plaatste deze Kiptajine foto op instagram en kreeg veel vragen naar het recept. Bij ...
Lees meerVis pastilla – Vis taart
Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...
Lees meer