Recipes from Ingredient: Paprikapoeder
Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.
Rijst met kip en groenten
Rijst met groenten en kippenpootjes uit de oven. Foto is een beetje te donker, excuus
Lees meerCouscous met kip in pittige tomatensaus
Eens wat anders dan de standaard couscous met groenten :D
Lees meerTajine van lamsvlees met pruimen en amandelen
Tajine van lamsvlees met pruimen en amandelen, Heerlijk recept van mijn schoonmoeder, heel gemakkelijk om ...
Lees meerMama’s kippenboullion
Heerlijke boullion die bij ons gemaakt wordt voor vooral zieke (verkoude) mensen en net bevallen ...
Lees meer