Recipes from Ingredient: Paprikapoeder
Paprikapoeder wordt gemaakt van gedroogde en gemalen paprika’s waarvan de pitten verwijderd zijn. Dit zijn niet de bekende blokvormige rode paprika’s, maar van een speciale puntige soort die 12-15 cm lang wordt en die hun smaak alleen goed ontwikkelen in een vrij warm klimaat. Deze soort is familie van de Spaanse peper maar milder van smaak. Hoe lichter de paprika's van kleur zijn, hoe beter de kwaliteit van het poeder wordt.
Indonesische kip met rijst
Heerlijke Indonesische kip! Dit gerecht zal gegarandeerd niet tegenvallen!!
Lees meerBissara – baysara – tamarakt – Marokkaanse erwtensoep
Er bestaat een zeer veelzeggende Marokkaanse uitdrukking die je gebruikt als een vriend in nood ...
Lees meerWitte Bonen met Thaise roerbakgroenten
bonen in tomatensaus en groenten het is een Vegetarische gerecht, is ook lekker met gernalen.
Lees meerPizzarollen
Met de vulling van deze opgerolde pizzabroodjes kun je natuurlijk eindeloos variëren.
Lees meer