Recipes from Ingredient: Paprika
De paprika is de vrucht van bepaalde gekweekte vormen van Capsicum annuum. Andere gekweekte vormen van deze zelfde soort hebben heel anders uitziende vruchten die bekend staan als rode peper of Spaanse peper. Paprika's zijn er in allerlei kleuren, vormen, smaken en sinds kort ook maten. Deze vruchtgroente is familie van de nachtschade, net als de tomaat en de aubergine.
Mijn Bamischijfjes zonder e-nummers met veel groenten
Ik loop al een tijd rond met het idee om naast mijn nasiballetjes ook eens ...
Lees meerMijn nasiballetjes zonder nasimixzakjes met chilisaus of satesaus
Deze nasiballetjes maak ik vrijwel elk jaar met de ramadan. Eerst maakte ik ze met ...
Lees meerMarokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept
Dit is een andere variatie van een gevulde msemmen. Het lijkt ingewikkeld maar het valt ...
Lees meerGeroosterde paprika
Geroosterde paprika is zo makkelijk en zo heerlijk! Velen kopen deze uit pot, maar daarmee ...
Lees meerMarokkaanse Vistajine met roodbaarsfilet of andere visfilets
Vandaag een heerlijke Marokkaanse Vistajine gemaakt, met roodbaarsfilet, aardappel, paprika en olijven. Je kunt hier ...
Lees meerKip madras koken zonder pakjes en zakjes
Nadat ik met veel succes zelf kip tandoori had gemaakt, wilde ik de kip madras ...
Lees meerVis pastilla – Vis taart
Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...
Lees meerFusilli met tonijn
Fusilli met tonijn is een lekker en gezond gerecht voor vier personen. De pasta is ...
Lees meerIbawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees
Ibawen marmita - Marmita is pan in het Marokkaans wat elke Marokkaan(se) wel kent en ...
Lees meerGevulde Dorade uit de oven met gemarineerde mie
Een gevulde Dorade uit de oven is een super lekker visgerecht! Klinkt moeilijk om te ...
Lees meer