Recipes from Ingredient: Olijfolie
Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.
Gegrilde aubergine
Deze heerlijke aubergine is te combineren met bijvoorbeeld gegrilde sardien maar ook op een boterham. ...
Lees meerWarme Marokkaanse bloemkoolsalade
Een warme Marokkaanse gekookte salade die je eet met brood.
Lees meerMarokkaanse gevulde minibroodjes
Dit zijn broodjes die je niet bakt in de oven, maar in een anti-aanbakpan. Als ...
Lees meerLibanese kipkebab
Kipkebab wordt gemaakt in heel veel landen rondom de Middellandse Zee zoals in Turkije, Griekenland, ...
Lees meerMosseltajine met worteltjes
Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....
Lees meerTajine van geitenvlees met zoete aardappelen
Geitenvlees wordt eigenlijk niet zoveel gegeten in Nederland, maar het is erg lekker en vooral ...
Lees meerPittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous
Een lekkere pittige gevulde vissoep.....
Lees meer