Recipes from Ingredient: Olijfolie
Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.
Tonijnsteaks met tomatentapenade
Tonijnsteaks met tomatentapenade, dit is echt lekker...dus uitproberen doe er wat heerlijke patatjes bij!
Lees meerGrove tapenade van zongedroogde tomaten
Grove tapenade van zongedroogde tomaten. Deze tapenade van zongedroogde tomaten is ook lekker om bij ...
Lees meerTapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen
Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...
Lees meerTagliatelle met kip en champignon roomsaus
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...
Lees meerTomatensoep – Harira
Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...
Lees meerVisbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen
De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...
Lees meerCouscous salade
Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...
Lees meer