Recipes from Ingredient: Olijfolie

Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.

Marokkaanse groentestoofpot met kikkererwten

Marokkaanse groentestoofpot met kikkererwten

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.9 / 5)

Heerlijk en makkelijk te maken. Dit is een vegetarisch gerecht maar je kan dit ook ...

Lees meer
Tonijnsteaks met tomatentapenade

Tonijnsteaks met tomatentapenade

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Tonijnsteaks met tomatentapenade, dit is echt lekker...dus uitproberen doe er wat heerlijke patatjes bij!

Lees meer
Grove tapenade van zongedroogde tomaten

Grove tapenade van zongedroogde tomaten

Recept categorie: ,
Waardering:(3.3 / 5)

Grove tapenade van zongedroogde tomaten. Deze tapenade van zongedroogde tomaten is ook lekker om bij ...

Lees meer
Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen Champignons

Tapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen

Recept categorie:
Waardering:(4.3 / 5)

Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...

Lees meer
Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Mosselen in Marokkaanse tomatensaus, Mosselen grondig wassen. Kapotte exemplaren en mosselen die wijd openstaan, en ...

Lees meer
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus

Recept categorie: ,
Waardering:(4.6 / 5)

Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...

Lees meer
Tomatensoep - Harira

Tomatensoep – Harira

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer
Couscous salade

Couscous salade

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...

Lees meer
Chebbakia

Chebbakia

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Recept van MMU Traditioneel gerecht wat heerlijk bij een kop soep smaakt. (vooral in de ...

Lees meer