Recipes from Ingredient: Olijfolie
Olijfolie is een plantaardige olie die door persing uit olijven, de vruchten van de olijfboom, wordt gewonnen. De mensheid is al lang met olijfolie bekend, de oudste gegevens tonen aan dat deze olie al 4000 jaar voor Christus gebruikt werd.
Smida Stokbroden
Stokbrood is de Nederlandse naam voor de Franse broodsoort baguette (letterlijk "stokje"). Het stokbrood dateert ...
Lees meerKnoopbroodjes met peterselie en knoflook
Deze heerlijke Knoopbroodjes met peterselie en knoflook kun je lekker eten bij je harira of ...
Lees meerHeerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen
Heerlijke romige bloemkoolsoep om je diner goed te beginnen. Deze soep bevat een grote hoeveelheid vitamines ...
Lees meerMosselen met risotto rijst en olijven
Met mosselen kun je er zoveel mee doe. Je kan ze natuurlijk koken, maar ook kun ...
Lees meerGroentelasagne Rol
Het recept van Groentelasagne rol. De hoeveelheid is voor 2 bakplaten voor 10 personen als bijgerecht, is ...
Lees meerMarokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen Recept
Hier een makkelijk recept voor een Marokkaanse Kiptajine met uien olijven en citroen. Marokkaans brood mag ...
Lees meerZeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven
Recept van een heerlijke Zeebaars Tajine met ingemaakte citroen en olijven. Dit kun je opdienen ...
Lees meerShorba – soep
Het recept van Shorba, heerlijke soep met dit koude weer of tijdens de Ramadan in ...
Lees meerTajine van zoete kip met uien en rozijnen
Recept van een van de traditionele Marokkaanse gerechten, namelijk Tajine van zoete kip met uien ...
Lees meerLoubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus
Het recept van Loubia Marokkaanse witte bonen met kalfsvlees in tomatensaus. Is makkelijk te maken ...
Lees meer