Maiszetmeel wordt in de keuken als bindmiddel gebruikt. Zetmeel heeft als eigenschap op te zwellen en water te binden als het in water wordt gesuspendeerd en vervolgens wordt gekookt. Hiermee kunnen van origine waterige voedselproducten worden gebonden tot een dikkere massa.
Waardering:(3.6 / 5)
een lekkere zachte biscuit met pudding!!
Lees meer
Waardering:(3.2 / 5)
Views: 43.606 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4.8 / 5)
Views: 33.292 Deel dit recept met anderen
Lees meer
Waardering:(4 / 5)
Ajam Ketjap is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. De Ketjap saus maak je ...
Lees meer
Waardering:(4.1 / 5)
heb ik gemaakt met mijn nichtjes maar je kunt er ook je eigen variatie op ...
Lees meer
Waardering:(3.8 / 5)
koekje met beetje cocos en cacao
Lees meer
Waardering:(4.6 / 5)
heerlijk Chocolade-aardbeien Taart
Lees meer
Waardering:(2.8 / 5)
Views: 36.990 Deel dit recept met anderen
Lees meer