Recipes from Ingredient: Kruiden
Coquillage gevuld met vis
Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...
Lees meerMlaui (Ronde lmsemmen)
Mlaui (Ronde lmsemmen), Lmsemmen op een andere manier bereidt.. vandaar de ronde vorm..errug lekker!!
Lees meerHarira met bruine linzen
Harira is de meest bekende soep in Marokko. Tijdens de vastenperiode (de ramadan) eet men ...
Lees meerTomatensoep – Harira
Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...
Lees meerVisbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen
De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...
Lees meerCouscous salade
Tip Serveer deze couscoussalade eens in bootjes van ijsbergsla of garneer de salade met olijven ...
Lees meerTurkse salade met aardappel – Turkse pikante worst en pikante mosselen
Turkse salade met aardappel, Turkse pikante worst en pikante mosselen Bereidingstijd in minuten 15 bereiden
Lees meerZalmsalade
Zalmsalade, Eieren hard koken, laten schrikken en laten afkoelen en pellen. Blik zalm afgieten. Graatjes ...
Lees meer