Recipes from Ingredient: Koriander
Koriander is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Het is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt. De specerij komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied.
Gegrilde aubergine
Deze heerlijke aubergine is te combineren met bijvoorbeeld gegrilde sardien maar ook op een boterham. ...
Lees meerVisbestilla
Pastila (ook wel bestilla) is een Marokkaans gerecht dat wordt gemaakt van filodeeg en verschillende ...
Lees meerWarme Marokkaanse bloemkoolsalade
Een warme Marokkaanse gekookte salade die je eet met brood.
Lees meerTajine van geitenvlees met zoete aardappelen
Geitenvlees wordt eigenlijk niet zoveel gegeten in Nederland, maar het is erg lekker en vooral ...
Lees meerAlgerijnse chorba met gehaktballetjes en kip
Een heerlijke en geurige Algerijnse goedgevulde soep....
Lees meerPittige vissoep met tomaten, kikkererwten en couscous
Een lekkere pittige gevulde vissoep.....
Lees meerMosseltajine met worteltjes
Ben je een fan van zeevruchten, dan is deze tajine misschien wel iets voor jou.....
Lees meer