Recipes from Ingredient: Koriander

Koriander is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt ook wel 'ketoembar', 'coander' of 'wantsenkruid' genoemd. Het is een specerij die in veel verschillende keukens wordt gebruikt. De specerij komt oorspronkelijk uit het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied.

Hoe bereid je Couscous

Hoe bereid je Couscous

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(3.3 / 5)

Couscous in meestal tarwe gries, dat in kant en klare zakjes verkrijgbaar is in Marokkaanse ...

Lees meer
Tomatensoep - Harira

Tomatensoep – Harira

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekkere Marokkaanse gevulde soep (Harira). Variaties genoeg, ik zal ook nog andere recepten van tomatensoep ...

Lees meer
Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Visbastilla – filodeeg gevuld met een vulling van vis en mihoen

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.2 / 5)

De Marokkaanse keuken staat bekent om zijn pastilla´s. Dit zijn grootte rijk gevulde hartige taarten. ...

Lees meer
Gevulde kip met rijst uit de oven

Gevulde kip met rijst uit de oven

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

gebraden kip gevuld met rijst. lekker als voorgerecht maar ook als hoofdgerecht!

Lees meer