Recipes from Ingredient: Komijn
Komijn of comino is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt toegepast als specerij met een lichte nootsmaak, afkomstig van een plant met fijne smalle blaadjes die op venkel lijken. De plant zelf heeft dunne stengels die tot 30 cm lang kunnen worden en lila of witte bloemen hebben.
Tchekchouka
Tchekchouka, De tomaten ontvellen, halveren en van pitjes ontdoen. Het vruchtvlees in stukjes snijden. De ...
Lees meerZa3louk ( Aubergine-salade)
Za3louk ( Aubergine-salade), De aubergines grillen, en laten koelen en het vel verwijderen en in ...
Lees meerKiptajine met ui en komijn
Kiptajine met ui en komijn, Olie verhitten in een pan kip met een handvol uien, ...
Lees meerMini bladerdeeg hapjes met kip
Mini bladerdeeg hapjes met kip, Snijd de kipfilet in grove stukken en mix het in ...
Lees meerPita broodje met lamsvlees
Pita broodje met lamsvlees, Een pitabroodje, ook wel shoarmabroodje genoemd, is een plat broodje met ...
Lees meerTuinbonen op zijn Marokkaans
Tuinbonen op zijn Marokkaans, Lekker simpel gerecht wat je erbij kan serveren, ik serveer het ...
Lees meerGebakken garnalen
Gebakken garnalen, ik serveer deze garnalen meestal met gebakken vis en charmila en soms gebruik ...
Lees meerGebraden koteletjes
Deze koteletjes zijn heerlijk met de zelfgemaakte jus erbij. Snij paprika, ui en kasbour in ...
Lees meer