Recipes from Ingredient: Komijn

Komijn of comino is een plant uit de schermbloemenfamilie. De plant wordt toegepast als specerij met een lichte nootsmaak, afkomstig van een plant met fijne smalle blaadjes die op venkel lijken. De plant zelf heeft dunne stengels die tot 30 cm lang kunnen worden en lila of witte bloemen hebben.

Brik

Brik

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.2 / 5)

brik is tunesishe gerechten van tunesia word vooral tijdens ramadan gegeten met een soep erbij, ...

Lees meer
Pittige groenteschotel met pompoen en kikkererwten

Pittige groenteschotel met pompoen en kikkererwten

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

We gaan op de vega tour!

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Gegrilde salade – Salade mashweja

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

salade mashweja is tuneiseshe salade die in zomer bijna dagelijk gegeten

Lees meer
Ischekred

Ischekred, koeienpoten met kikkererwten

Recept categorie:
Waardering:(4.1 / 5)

authentiek Marokkaans recept.

Lees meer
Spruitjes in tomatensausje

Spruitjes in tomatensausje

Recept categorie:
Waardering:(4.4 / 5)

Eens wat anders dan gewoon gekookte spruitjes. Zelfs kinderen vinden het zo lekker, de bittere ...

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Lamskebabs

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(5 / 5)

het is als shwah

Lees meer
Kikkererwtensoep

Kikkererwtensoep

Recept categorie:
Waardering:(4.1 / 5)

gezond en vullend

Lees meer
Kruidige aardappeltjes met kipsaté

Kruidige aardappeltjes met kipsaté

Recept categorie:
Waardering:(2 / 5)

Lekkere combi :)

Lees meer
Tajin met sardientjes

Tajine met sardientjes

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Heerlijke tajin met sardientjes, tomatensaus en garnalen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Mama’s kippenboullion

Recept categorie:
Waardering:(2.5 / 5)

Heerlijke boullion die bij ons gemaakt wordt voor vooral zieke (verkoude) mensen en net bevallen ...

Lees meer