Recipes from Ingredient: Kipfilet
Kipfilet is het borstdeel van de kip. Kenmerk van kipfilet is dat deze vetarm en lichtverteerbaar is. Het is daarom een populair alternatief voor varkens- en rundvlees als bestanddeel van de avondmaaltijd. Kipfilet wordt ook veel gebruikt als blokjes of reepjes in roerbakgerechten. Kipfilet is meestal afkomstig van kippen uit de intensieve veehouderij. Doordat deze kippen snel en op weinig ruimte opgefokt worden kan het vlees relatief goedkoop worden aangeboden. Kipfilet wordt doorgaans bewerkt voor deze in de winkel wordt verkocht: door de filet met pekelwater in te spuiten lijkt hij voller en oogt hij beter.
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip Groenten of kaas
Bladerdeeghapjes gevuld met Kip/Groenten of kaas, Lekkere bladerdeeghapjes die je kan vullen naar eigen smaak ...
Lees meerKip nuggets
kip nuggets, Snij de kipfilets in even grote stukken. Haal ze door de bloem en ...
Lees meerGevulde bladerdeeg met kaas of kip
Gevulde bladerdeeg met kaas/kip, Besmeer de kipfilet in met kruiden en na een uur kook ...
Lees meerPasta met broccoli roomsaus
Pasta met broccoli roomsaus, Ik maak deze pasta ook soms zonder paprika maar de paprika ...
Lees meerKip bestilla
Een lekkere met kip gevulde bladerdeeg, Als je niet van amandelen houd kun je de ...
Lees meerShnieula s zelfgemaakte kipburgers
Deze zelfgemaakte kipburgers zijn heerlijk. Dus uitproberen dames!
Lees meerLoempia’s met kip
loempia's met kip, Je kookt de kipfilet in water met een paar stukjes ui en ...
Lees meerNasi op Shnieula’s wijze
Nasi met groente en kipfilet op Shnieula'swijze. Heeerlijk! Bereid de rijst zoals vermeld is op ...
Lees meerRoerbakmie met kipfilet en garnalen
Heerlijke mie met kipfilet en garnalen. Snij de kipfilet in blokjes, doe ze in een ...
Lees meer