Recipes from Ingredient: Kersen
De kers of kriek is een populaire vrucht: ze is klein, bolvormig en bevat meestal een pit. Technisch is het een steenvrucht. Kersen behoren, net als pruimen, tot de steenvruchten en ze zijn familie van de roosachtigen. Het vruchtvlees bevat een steenachtige pit.
Kersenvlaai
Kersenvlaai, Een heerlijke vlaai met kersenvulling. Ik heb hem een tijdjes geleden al 2 keer ...
Lees meerSchwarzwalder kirschtorte taart van chocoladebiscuitdeeg met kersen
Deze Schwarzwalder kirschtorte is een overheerlijke taart van chocoladebiscuitdeeg met slagroom, kersen en chocoladeschaafsels. Je ...
Lees meerKersentiramisu
Voor degenen die mij al langer volgen een oude bekende :) Een heerlijke variatie op ...
Lees meerAppel-Bloem Gebakjes met bereidingsfoto’s
Appel-Bloem Gebakjes. Snij je appels in schijven en meng het met wat suiker en kaneel. ...
Lees meer