Recipes from Ingredient: kasbour
Vis pastilla – Vis taart
Pastilla, Bastilla, bestilla of pastila is een Marokkaanse hartige gevulde taart, die wordt gemaakt van ...
Lees meerIbawen marmita – Marokkaanse bonen met lamsvlees
Ibawen marmita - Marmita is pan in het Marokkaans wat elke Marokkaan(se) wel kent en ...
Lees meerGele rijst met kip en groenten
Gele rijst met kip en groenten, Kipkruiden naar wens en laten staan. Rijst naar wens ...
Lees meerTajine met Kefta – Gehakt
Tajine met Kefta, Gehakt, Tajine is een aardwerken pan die in Marokko in steenovens wordt ...
Lees meerTajine van visfilet
Tajine van visfilet, Tajine warm maken ui er in met een beetje olie bakken.
Lees meerLamsvlees met gedroogde pruimen
Lamsvlees met gedroogde pruimen, eieren, olijven en patatjes
Lees meerTchichasoep – dchichasoep met stukjes vlees
Tchichasoep is een traditionele Marokkaanse soep. Deze vervangt vaak tijdens de ramadan de harira. Dit ...
Lees meer