Recipes from Ingredient: Kaneel
Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.
Couscous met kip
Couscous met kip. Heerlijk gerecht voor speciale gelegenheden. In de landen van Noord-Afrika wordt couscous ...
Lees meerCous-cous met uiene en rozijnen
Ik plaats dit recept zonder foto. Een lid van tajin.nl wil graag dit recept voor ...
Lees meerAssia’s koekjes
Deze koekjes zijn super lekker, het is heel erg makkelijk te maken en pakt heel ...
Lees meerAmerikaanse donuts
Een donut is een zoet, gefrituurd broodje met een gat in het midden. Het kan ...
Lees meer