Recipes from Ingredient: Kaneel

Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.

Appel-rozijnen cake

Appel-rozijnen cake

Recept categorie:
Waardering:(3.5 / 5)

Lekkere luchtige appel cake

Lees meer
Appelkruimeltaart

Appelkruimeltaart

Recept categorie:
Waardering:(4.6 / 5)

Lekkere taart :)

Lees meer
Zeven soorten koekjes

Zeven soorten koekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.7 / 5)

briuat, lavasqirie koekjes, maizena cornflakes koekjes, cocos koekjes, custardkoekjes, mloeza, chocolade koekjes

Lees meer
Baklava

Baklava

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Views: 72.963 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Appelkaneelrolletjes

Appelkaneelrolletjes

Recept categorie:
Waardering:(4.8 / 5)

Lekkere appel-kaneelrolletjes, lijken op appelflappen maar dan een ander vormpje!

Lees meer
Kip-ui pasteitjes

Kip-ui pasteitjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Knapperige Marokkaanse kippasteitjes

Lees meer
Ras el hanout

Ras el hanout

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4 / 5)

Een ongeëvenaard heerlijk Marokkaans kruidenmengsel.Maak het zelf!

Lees meer
Bestilla met kip

Bestilla met kip

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.3 / 5)

Views: 102.249 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Briouats met amandelen

Briouats met amandelen

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Views: 53.071 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Arabische lamsragoût met rijst

Arabische lamsragoût met rijst en gedroogde abrikozen

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.1 / 5)

Heerlijke, hartig-zoete  Arabische lamsragout met rijst... 

Lees meer