Recipes from Ingredient: Kaneel
Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.
Zelfgemaakte appelflappen (geen bladerdeeg)
Lekkere zelfgemaakte appelflappen, niet altijd met datzelfde bladerdeeg!!
Lees meerCake met appelmoes
Superlekkere cake, dit is echt mijn lievelingscake geworden. Niet te droog, lekker zacht een een ...
Lees meerTajine van lamsvlees met pruimen en amandelen
Tajine van lamsvlees met pruimen en amandelen, Heerlijk recept van mijn schoonmoeder, heel gemakkelijk om ...
Lees meerVegetarisch Couscousgerecht met Uien-Rozijnensaus
Vegetarisch couscousgerecht met uien-rozijnensaus voor 2 of 3 personen.
Lees meerAppelmuffins
Heerlijke luchtige muffins met appel-kaneelsmaak. Dit is eigenlijk een basisrecept voor muffins (als je de ...
Lees meer