Recipes from Ingredient: Kaneel

Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.

Marokkaans criossants

Marokkaans criossants

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Echt aanrader

Lees meer
K3ab leghzal

K3ab leghzal

Recept categorie:
Waardering:(4.7 / 5)

standaard marokkaanse koekjes

Lees meer
Bliget djel zenzlan

Bliget djel zenzlan

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Views: 113.684 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kaneelcakejes

Kaneelcakejes

Recept categorie:
Waardering:(3.4 / 5)

Views: 53.666 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Amandel-appelbroodjes

Amandel-appelbroodjes

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

Views: 65.384 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Kipvleugeltjes en aardappels in de oven

Zoete tajine

Recept categorie: , Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

heerlijke tajin

Lees meer
Brewat

Brewat

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

deze koekjes blijven het lekkerst voor de meeste marokkanen

Lees meer
Bli3at deloez

Bli3at deloez

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

leuke feestkoekjes die wel wat tijd in beslag nemen maar wel de moeite waard zijn!

Lees meer
Ronde lak3ab met geschaafde amandelen

Ronde lak3ab met geschaafde amandelen

Recept categorie:
Waardering:(4 / 5)

dit is van de originele lak3ab afgeleid, met een iets andere vorm

Lees meer
Sigaartjes

Sigaartjes

Recept categorie:
Waardering:(4.2 / 5)

Filodeeg gevuld met noten

Lees meer