Recipes from Ingredient: Kaneel

Kaneel is een in de keuken gebruikte specerij. Het bestaat uit de binnenbast van de scheuten van de kaneelboom,. Er bestaan vele varianten, maar de belangrijkste zijn de Ceylonkaneel en de cassia. Cassia is wat branderiger en zoeter dan Ceylonkaneel. Kaneel wordt in stokjes verkocht. Het kaneelpoeder dat in de keuken wordt gebruikt bestaat meestal uit gemalen cassia waar soms wat gemalen kaneel aan toegevoegd is. Het zou dus beter cassia genoemd kunnen worden.

Driehoekjes

Driehoekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.5 / 5)

Driehoekjes gevuld met amandelen. Ik heb geen idee hoe men deze koekjes noemt. Dus vandaar ...

Lees meer
Dadels - Cocos koekjes

Dadels – Cocos koekjes

Recept categorie:
Waardering:(4.6 / 5)

Lekkere dadelkokos koek in ka3b laghzal deeg

Lees meer
Ka3k

Ka3k

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

LEKKERE KNAPPERIGE KOEKJES (recept is van 7ayatie, maar heb het naar eigen smaak aangepast)

Lees meer
Maamoul met dadels

Maamoul met dadels

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(4.4 / 5)

Views: 82.520 Deel dit recept met anderen

Lees meer
Appelbroodjes

Appelbroodjes

Recept categorie:
Waardering:(3.6 / 5)

Heerlijke broodjes met appelkaneelsmaak!

Lees meer
linzensoep50

Rode linzensoep

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(0 / 5)

licht en makkelijk

Lees meer
dadelkoekjes

Dadelkoekjes

Recept categorie: Keuken:
Waardering:(3.8 / 5)

Koekjes met dadels; de foto is van ceuta zij heeft de koekje gemaakt en de ...

Lees meer
Chemia

Chemia

Recept categorie:
Waardering:(3.8 / 5)

Ik weet niet of dit ook echt chemia heet? Ik heb het recept ooit eens ...

Lees meer
Chemia

Chemia

Recept categorie:
Waardering:(3.7 / 5)

Ik weet niet of dit ook echt chemia heet? Ik heb het recept ooit eens ...

Lees meer
Harira de nationale Marokkaanse soep

Harira de nationale Marokkaanse soep

Recept categorie: , , Keuken:
Waardering:(3.2 / 5)

Harira is de nationale Marokkaanse soep. Het is een gebonden, rijk gevulde soep met als ...

Lees meer