Recipes from Ingredient: Kaas
Kaas is een voedingsmiddel gemaakt van melk. Bij het maken van kaas worden de vaste stoffen in de melk gescheiden van het vocht. Er wordt aan de kaas stremsel, zuursel en zout toegevoegd tijdens de bereiding. Kaas bevat, naast de hoofdbestanddelen dierlijk vet en eiwit, veel calcium en vitamines A, B en D.
Bloemkoolnuggets – bloemkoolkoekjes uit de oven met kaas
Ik hoor je denken, Bloemkoolnuggets??? Het zijn een soort bloemkoolkoekjes uit de oven met (uiteraard) ...
Lees meerMarokkaanse gerolde en gevulde msemmen – rghayef recept
Dit is een andere variatie van een gevulde msemmen. Het lijkt ingewikkeld maar het valt ...
Lees meerLasagne met zeevruchten en champignons
Vandaag wordt het voor mij en de kinderen Lasagne met zeevruchten en champignons en voor ...
Lees meerBloemkoolovenschotel met kip en ananas
Een lekkere Bloemkoolovenschotel met aardappel, kip en ananas. Is erg lekker, vooral het zoete van ...
Lees meerKaasuibroodjes met vers geraspte kaas smaken en ruiken heerlijk
Deze kaasuibroodjes laten je huis heerlijk ruiken wanneer ze in de oven staan. Gebruik hiervoor ...
Lees meerSpinazietaart met kip en Turkse kaas
De spinazietaart, ik heb er wel wat wijzigingen in aangebracht, heb namelijk wat kip toegevoegd ...
Lees meerKaasrolletjes
Kaasrolletjes, zijn heel simpel en ideaal als je snel iets wil klaarmaken voor onverwachts bezoek ...
Lees meerIjshoorntjes
Deze ijshoorntjes zijn heerlijk als voorafje of voor een gezellig avondje. Hartstikke lekker en snel ...
Lees meer