Recipes from Ingredient: Kaas
Kaas is een voedingsmiddel gemaakt van melk. Bij het maken van kaas worden de vaste stoffen in de melk gescheiden van het vocht. Er wordt aan de kaas stremsel, zuursel en zout toegevoegd tijdens de bereiding. Kaas bevat, naast de hoofdbestanddelen dierlijk vet en eiwit, veel calcium en vitamines A, B en D.
Mini pizzatjes
Lekkere mini pizzatjes ideaal voor bij de harira! Deeg goed kneden, 40 min laten rijzen, ...
Lees meerSpinazieburrito s
Spinazieburrito's, heel erg lekker. Tortilla's in ovenschaal leggen, room erover verdelen en bestrooien met rest ...
Lees meerMini pizza
Mini pizza, die je kan variëren met verschillende soorten vullingen.de pizzadeeg is basis, wil je ...
Lees meerVegetarisch linzenschotel met paprika en Marokkaans brood
Linzenschotel met paprika, Ui en knoflook pellen en snipperen. Wortel schillen en in blokjes snijden. ...
Lees meerCoquillage gevuld met vis
Coquillage gevuld met vis, Dit kun je als voorgerecht maken maar ook als tussendoortje als ...
Lees meerTagliatelle met kip en champignon roomsaus
Tagliatelle met kip en champignon roomsaus voor pastaliefhebbers. Tip: Met stokbrood i.p.v pasta is het ...
Lees meerGebraden gehakt met tapenade (van mmu)
Gebraden gehakt met tapenade, Recept van mmu. Ik maak dit om op stokbrood te ...
Lees meer