Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Spinazietaart met kip en Turkse kaas
De spinazietaart, ik heb er wel wat wijzigingen in aangebracht, heb namelijk wat kip toegevoegd ...
Lees meerEen geweldig goed Hollands oliebollenrecept
Het beslag van oliebollen bevat vaak bier, in dit Hollandse oliebollenrecept van Noona zit het ...
Lees meerChoco cocos cake
Doe in een kom de eieren, vanille suiker en de suiker. Mix dit zeker 10 ...
Lees meerKoksmutsjes
Deze mooie broodjes lijken op koksmutsjes, vandaar de naam 🙂 Het recept heb ik van ...
Lees meerMaltesertaart
Al weken droomde ik over de maltesertaart, ik zag hem ooit ergens op facebook en ...
Lees meerCitroen Mango slices
Citroen Mango slices, een laagje koek met daarover een stevige laag citroen. Dit recept komt ...
Lees meerLoempia met gehakt
Een loempia is een gerecht dat onder meer in de Indonesische, de Vietnamese, de Cambodjaanse ...
Lees meerBekendste Marokkaanse koekjes Gazellehoorntjes – Ka3b Leghzal
Het beroemdste Marokkaanse koekjes, ka3b leghzal. Ze zijn heerlijk en bijna iedereen is er gek ...
Lees meer