Recipes from Ingredient: Eieren
Een ei is een voedingsmiddel dat vanouds veel door mensen wordt gegeten. Vogels waarvan de eieren gegeten worden zijn onder voornamelijk de kip, maar ook gans, eend en kwartel. Alle vogeleieren zijn eetbaar voor de mens, ook de schaal. De schaal is een goede bron van calcium. Een kippenei is 2 à 3 weken houdbaar.
Kip bestilla
Een lekkere met kip gevulde bladerdeeg, Als je niet van amandelen houd kun je de ...
Lees meerChocolade cake
Chocolade cake, Lekker voor bij de koffie.. Je mixt eerst de olie, melk, suiker, eieren ...
Lees meerChurros gefrituurde deegstengels heerlijk met Marokkaanse thee
Churros - gefrituurde deegstengels, dit is zoooooo heerlijk vooral ook lekker bij marokkaanse thee! ...
Lees meerAardappeltonijnsalade
Aardappeltonijn salade, Kook de aardappels met schil tot ze gaar zijn, haal ze eruit schil ...
Lees meerDonuts bestrooid met poedersuiker
Een donut is een zoet, gefrituurd broodje met een gat in het midden. Het kan ...
Lees meerPindahartjes met honingglazuur
Heerlijke luchtige koekjes met een superlekker honingglazuur, deze moet je echt eens proberen!
Lees meerMsemen gevuld met kip
Lekker Mesemen/Rghayef gevuld met heerlijke pikante kip. Msemen is een traditionele marokkaanse pannenkoek waarvan de ...
Lees meerTapas met kastanjechampignons paprika kikkererwten eieren en amandelen
Champignons schoonborstelen. Bouillon aan de kook brengen. Champignons 3 min. koken en uit bouillon nemen. ...
Lees meerPangsits (gevulde wontonvelletjes)
Wontonvelletjes gevuld met vleesvulling, Pel voor de vulling de teentjes knoflook en hak ze fijn. ...
Lees meer